Заслужувате здрава и убава насмевка

Грижете се за вашето дентално здравје со помош на нашиот тим од професионалци.

Кои сме ние?

Бледент како стоматолошка ординација постои 13 години од 2010г. Обезбедуваме забавно, пријателско и безболно искуство за нашите пациенти додека одржуваме професионална и опуштена средина за нашите исклучителни услуги.

  • Зошто да не одберете нас?
  • Квалификуван стоматолог со специјална обука во области како имплантологија.
  • Сеопфатна грижа за целото ваше семејство, од стоматолошки прегледи до забни коронки.
  • Акцент на градење трајни односи со пациентите

Гарантираме за вештините на нашиот тим. Ќе ја почувствувате разликата во Бледент, без разлика дали ќе дојдете кај нас за превентивна стоматологија или други услуги.

Контакт

Што нудиме

Наши услуги

...
Општа стоматологија
Општата стоматологија покрива низа опции и процедури за третман кои се фундаментални за заштита и одржување на добар стандард на оралното здравје. Оваа гранка вклучува евалуација, дијагноза, превенција, третман на болести, нарушувања, состојби на усната шуплина, максилофацијалната област, соседните и придружните структури и нивното влијание врз човечкото тело.
...
Имплантологија
Денталната имплантологија е стоматолошка дисциплина посветена на замена на забите кои недостасуваат преку хируршко поставување на забен имплант во максилата или долната вилица. Денес се смета за една од најефикасните техники за рехабилитација на забите.
...
Детска стоматологија
Детската стоматологија е гранка на стоматологијата која се занимава со испитување и управување со здравјето на забите кај децата. Детскиот стоматолог нуди широк спектар на опции за третман, како и експертиза и обука за грижа за забите, непцата и устата на вашето дете.

Закажете термин!

Јавете ни се и закажете си термин. Во добри раце сте!

+389 70 598 046

Галерија

Ординација

Запознајте го

Нашиот тим

Д-р Фарук Муслија

Стоматолог

Лирије Даути Иљази

Медицинска сестра

Арта Фетаи

Медицинска сестра

Контакт

Контакт

Адреса

11-ти Октомври 39/3-2, Куманово, Северна Македонија

Телефон

+389 70 598 046

Loading
Your message has been sent. Thank you!